Ξενοδοχείο στη Χώρα της Μυκόνου | Ξενοδοχείο Semeli Μύκονος

Παροχές & Υπηρεσίες

Semeli_hotel_facilities

Παροχές Ξενοδοχειου

Υψηλού επιπέδου παροχές
και υπηρεσίες στη Μύκονο

Η διεύθυνση και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου Semeli καλωσορίζουν θερμά τους επισκέπτες του, παρέχοντάς τους μοναδικές υπηρεσίες. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου είναι μοντέρνα σχεδιασμένοι, με μοναδικού στυλ σύγχρονα και παραδοσιακά διακοσμητικά κομμάτια, ενώ η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική δεσπόζει τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς του χώρους.

Οι παροχές του ξενοδοχείου Semeli στη Μύκονο περιλαμβάνουν:


Οι υπηρεσιες του ξενοδοχειου Semeli στη Μυκονο περιλαμβανουν:

Παροχές Δωματίων

Στα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου Semeli, στο νησί της Μυκόνου, σας παρέχονται εξαιρετικές υπηρεσίες, με στόχο να μετατρέψουν τις διακοπές σας σε μοναδική εμπειρία, αφού έχουν προβλεφθεί ειδικά για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον άριστης αισθητικής στα δωμάτια, θα απολαύσετε πολυτελείς υπηρεσίες όπως: τηλεοράσεις plasma, δορυφορικά κανάλια, μπουρνούζια και επώνυμα προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου, μπανιέρες με υδρομασάζ και πάρα πολλά άλλα, που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Η πραγματικά προσεγμένη διακόσμηση, σε συνδυασμό με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, θεωρούνται πρότυπα κομψότητας στο νησί.

Στις υπηρεσίες δωματίων του Semeli Hotel περιλαμβάνονται:

Παροχές & Υπηρεσίες March 31, 2015

Follow us

Facebookgoogle_pluspinterestyoutubeinstagram
footergroup
tripAdvisor